Kaipaatko vinkkejä, neuvoja, tukea ja tuloksia? Mikä sitten onkaan oma tavoitteesi, valmentajan tuella onnistut varmasti! 

Tarjoamme elokuun ajan lähes kaikista valmennuspaketeista  -5 % alennuksen, joten nyt on paras hetki valita itsellesi sopivin valmennuspaketti ja aloittaa matkasi kohti unelmiesi kuntoa.

Saat valmentajamme suunnitteleman yksilöllisen harjoitusohjelman, joka huomioi tavoitteesi, kuntotasosi sekä elämäntilanteesi. Oikean tekniikan opastus parantaa suorituskykyä ja ehkäisee loukkaantumisia, jolloin saat enemmän irti jokaisesta harjoituskerrasta. Ja mikä parasta, valmentajan tarjoama tuki ja kannustus auttavat sinua ylläpitämään motivaatiota ja sitoutumista harjoitteluun juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset.

Tarjous on voimassa 5. – 31.8.2024.

Tarjous koskee myös DUO- ja Fustra-valmennuksia. Tarjous ei koske kuntosaliohjelman päivitystä, 4 x pakettia eikä pienryhmävalmennuksia.

Tutustu ammattilaisiimme ja lunasta tarjous suoraan valmentajalta tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit