image description
Sara Toivonen Pääkaupunkiseudun valmennuksen aluevastaava, Personal Trainer Personal Trainer

Toimin Foreverillä valmennuksen aluevastaavana sekä valmentajana Matinkylän toimipisteellä. Olen työskennellyt erilaisissa valmennustehtävissä jo yli vuosikymmenen ajan ja päässyt tänä aikana toimimaan hyvin erilaisten liikkujien kanssa. Kokemusta löytyy niin päävalmentajan kuin fysiikkavalmentajankin rooleista henkilökohtaisen valmentajan työn ohessa. Olen kouluttautunut monipuolisesti ja tunnenkin liikunta-alaa laajasti. Oma urheilutaustani on yleisurheilun moniotteluista, mutta nykyään omaan harjoitteluuni kuuluu erilaisia lajeja, kuten juoksu, hiihto, kuntosali ja crossfit.

Olen täällä sinua auttamassa, joten ota yhteyttä, niin mietitään sinulle sopiva valmennuspaketti ja toimivin tapa lähteä kehittämään hyvinvointiasi!

Vahvuudet ja osaamisalueet:
Omaan vahvan koulutustaustan sekä pitkän kokemuksen liikunta-alalta. Valmentajana olen vaativa, mutta myös iloinen ja kannustava. Valmentajana minulle on tärkeää, että huomioidaan valmennettavan lähtötilanne, tavoitteet sekä resurssit harjoitteluun. Pyrin yhdistämään tutkittua tietoa sekä käytännön kokemusta pitäen harjoittelun mielekkäänä.

Toiminnallinen harjoittelu sekä kuntosali-, voima- ja fysiikkavalmennus ovat vahvuuksiani, mutta apua minulta saat myös kestävyyskunnon kehittämiseen, kehonkoostumuksen muokkaamiseen, tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin sekä yleisesti hyvinvoinnin kehittämiseen!

Koulutustausta:
Liikuntatieteiden maisteri, valmennus- ja testausoppi, Jyväskylän Yliopisto
Fysioterapeutti (AMK), Seinäjoen Ammattikorkeakoulu
Liikunnanohjaaja (YAMK), liikunta-alan kehittäminen ja johtaminen, Kajaanin Ammattikorkeakoulu (~2026)
Lisensoitu Personal Trainer, Trainer4You
Yleisurheilun valmentajatutkinto (taso III), moniottelut, Suomen Urheiluliitto ry
Kasvatustieteen perusopinnot, Pohjois-Pohjanmaan Kesäyliopisto
Terveysliikunnan ja ravitsemustieteen perusopinnot, Itä-Suomen Yliopisto
Painonnoston ohjaajakoulutus 1, Suomen Painonnostoliitto ry
Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntija, Trainer4You
Palautumisen, painonhallinnan ja liikkeen laadun asiantuntija, Trainer4You
Liikunta raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen, Trainer4You

Asiakaspalautetta:
“Valmentajana Sara on sopivan tiukka ja suosittelen häntä ehdottomasti eri ikäisille liikkujille. Koulutus näkyy joka sektorilla ja liikepankista löytyy aina jokin liike, mitä pystyy tekemään, vaikka olisi rajoitteita.”

“Vaikka omat treenit enimmäkseen ovatkin omaksi iloksi kuntoilua, välillä on kiva ottaa tavoitteita ja jopa hieman vielä kehittyäkin. Tällaisissa tilanteissa Saran kaltaisen huippuammattilaisen ohjaus on todella paikallaan ja voin sitä lämpimästi suositella.”

“Suosittelen valmennusta, koska treenit ovat yksilöllisesti tavoitteiden mukaisesti mietittyjä sekä suunnitelmallisia. Ammattilainen taustalla on korvaamaton apu tavoitteiden saavuttamisessa.”